keukens


Zoals de naam van onze zaak al aangeeft zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en plaatsen van keukens. Bij Dyckmans Keukens kan u terecht voor alle soorten keukens in verschillende prijsklasses.

In tegenstelling tot sommige grote fabrikanten, die gericht zijn op kant-en-klare formules, schuilt onze kracht in onze persoonlijke aanpak. We werken niet met verkopers die op commisie werken. U hebt rechtstreeks contact met onze zaakvoerder, die uw keukenproject van ontwerp tot oplevering minitieus begeleidt. Zo hebt u steeds één aanspreekpunt voor het hele proces.

onze werkwijze

Wij houden niet van 'harde' verkoopstechnieken. Als u langskomt bij Dyckmans Keukens wordt er uitgebreid tijd genomen om te luisteren naar uw wensen. Wilt u een hyperprofessionele keuken met alle toeters en bellen? Of is de keuken voor U een gezellig plek in huis waar U tijdens het koken rustig de dag kan overlopen met je gezin of samen met vrienden een etentje bereidt? Ongeacht uw visie gaan we samen met U op zoek naar de beste oplossing om uw droomkeuken te realiseren.
In een volgende stap werken we voor U een volledig 3D-plan uit zodat u op voorhand uw keuken al kan visualiseren. Dankzij onze innovatieve 3D-software zal het lijken of u alvast in uw toekomstige keuken kan rondlopen. Samen met U kiezen we de juiste kasten, inbouwtoestellen en materialen. Pas wanneer u aangeeft dat het ontwerp volledig naar wens is gaan we over tot de volgende stap: de realisatie.
 

eigen atelier

We werken enkel met kwalitatieve leveranciers voor onze keukens en toestellen. Bovendien beschikken we over een eigen atelier waar we uw keuken volledig voorbereiden. Dit laat ons ook toe om bepaalde elementen volledig op maat van uw woning te fabriceren. Zo kan U er 100% zeker van zijn dat uw nieuwe keuken naadloos in uw interieur past.
We nodigen u uit om op deze pagina alvast enkele van onze realisaties te bekijken. Kom gerust eens langs in onze winkel om de oneindige mogelijkheden met ons te bespreken.

realisaties

3D-Modellen

dyckmans keukens

Kapellei 267
2980 Halle-Zoersel

Telefoon: 03 385 01 21
Fax: 03 384 11 75

info@dyckmans.be

  • Ma:Op afspraak
  • Di:13u - 17u30
  • Wo:13u - 17u30
  • Do:13u - 17u30
  • Vr:13u - 17u30
  • Za:13u - 17u30
  • Zo:Gesloten

onze diensten

Waarom

dyckmans ?

Topkwaliteit

Persoonlijke Aanpak

Snelle Opvolging

Merken die je bij
ons kan vinden

Ontvang het beste

keuken nieuws

Blijf op de hoogte van nieuwe collecties en innovaties